Indiferent ca este vorba despre petreceri dedicate celor mici, de evenimente corporate sau de aniversari restranse in familie, baloanele colorate redau o atmosfera extraordinara. Imaginează-ți ce senzațional este să pășești cu încredere într-un vals delicat alături de persoana iubită, sub dansul colorat și luminos al baloanelor cu heliu, care rămân suspendate în aer întreaga noapte. Sau surpinde-ţi invitații cu baloane în culori deschise pe care să le personalizezi cu numere de masă şi să le prinzi într-o manieră elegantă de scaune. Vei da dovadă de multă originalitate, iar efectul va fi unul de excepție.

      In consecinta butelia de heliu va ajuta sa umflati rapid baloanele, aceasta fiind portabila si usor de transportat in orice locatie.Butelia prezinta siguranta deplina in exploatare intrucat heliul nu are proprietati toxice sau inflamabile.

        Butelia de heliu de unică folosință este suficientă pentru umflarea cu heliu a aproximativ 30 baloane latex cu diametrul 26 cm, Aceasta este dimensiunea cea mai uzuală pentru baloanele care se comercializează în România. Desigur, dacă doriți să umflați baloane cu diametru mai mic, veți putea umfla mai multe baloane sau dacă aveți baloane cu diametru mai mare veți umfla mai puține.              

   Baloanele latex umflate  cu heliu vor pluti până la 8-10 ore. Se poate prelungi durata de plutire a balonului până la 24-30 ore utilizând înainte de umflare Gelul Ultra Hi-Float, pentru tratarea    baloanelor latex în vederea umflarea cu heliu.

    Butelia vine însoțită de o duză specială care permite umflarea cu ușurință atât a baloanelor latex, cât și a foliilor. Aceasta este ideală pentru decorațiuni rapide, oriunde. De exemplu petreceri aniversare, botezuri, nunți, petreceri de firmă sau orice alt tip de eveniment pe care îl organizați.

    Butelia de unică folosință cu heliu, marca Pary Factory, este ușor de folosit, fiind destinată tuturor petrecăreților care vor să își decoreze singuri petrecerea. Este ușor de folosit și marele avantaj pe care îl are este că poate fi transportată foarte ușor, fiind ideală pentru micile petreceri.

Butelie cu heliu de unica folosinta - PartyFactory30
Butelie cu heliu de unica folosinta, suficienta pentru umflarea cu heliu a apx 30 baloane latex cu d..
160,00 lei
Butelie cu heliu de unica folosinta - PartyFactory50
Butelie cu heliu de unica folosinta, suficienta pentru umflarea cu heliu a apx 50 baloane latex cu d..
210,00 lei