shine-kalisanCosul de cumparaturi este gol
Ești DECORATOR? Înregistrează-te pentru discount permanent pentru revânzatori! Creează cont

Dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile calendaristice începând de la ziua la care intraţi dvs. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor comandate pe https://baloane-personalizate.ro

Pentru a vă exercita dreptul de retragere va rugam sa ne anuntati telefonic la 0722615204, pe mail contact@baloane-personalizate.ro sau sa completati formularul de retur de mai jos.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Dacă vă retrageţi, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data primirii si receptiei coletului trimis retur. Rambursarea se va efectua doar in contul bancar mentionat in formularul de retur.

Politica de retur a produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Dreptul de retur este valabil doar pentru clientii persoane fizice care au achizitionat produse de la magazinul online www.baloane-personalizate.ro conform art. 2 alin.(1) din O.U.G Nr. 34/2014. Returnarea produselor se realizeaza prin curier sau la punctul de lucru.

PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane juridice (operatori economici *)

Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa contact@baloane-personalizate.ro.

Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos:

- perioada de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor;

- minim 3 comenzi finalizate (si nereturnate) in prealabil celei pentru care se doreste returnarea;

- completarea formularului de retur in care se va mentiona motivul returnarii si contul IBAN (obligatoriu);

- produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditile pentru produsele care nu au drept de returnare);

Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului.

Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

- baloane folie sau latex care nu se afla in ambalajul original sigilat;

- produse degradate, cu continut lipsa / diferit fata de cel livrat;

- butelii de heliu care au sigiliul rupt, cutia deteriorata sau rafia lipsa;

- alte produse care nu pot fi valorificate dupa deschiderea ambalajului original (accesorii petrecere, confetti, etc.);

Consumatorul informeaza Balloons Shop S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie neechivoca prin orice metodă dorește - mail, telefon, SMS, verbal.

Consumatorul va suporta costul transportului asigurandu-se ca produsul sau produsele comandate vor ajunge in posesia noastra pentru a efectua receptia acestora, respectandu-se termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor livrate. (art. 14 punctul 1). Returul produsului sau produselor comandate se va realiza doar prin curier, nu prin posta.

Vanzatorul suporta cheltuielile de retur daca:

- produsul nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

- produsul nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.

- produsul este nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau coletul prezinta deteriorari la receptie.